x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand atacă PNL și PSD: s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului Romprest

Clotilde Armand atacă PNL și PSD: s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului Romprest

23 Iul 2021   •   14:17
Clotilde Armand atacă PNL și PSD: s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat după ce consilierii locali liberali și social democrați au refuzat să participe la ședința Consiliului Local în care se discuta despre rezilierea contractului cu Romprest. PNL și PSD s-au înfrățit din nou, spune Armand.

Reprezentanții PNL și PSD au refuzat să participe la ședința de vineri a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se afla un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1, a anunțat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe consilierii locali PNL și PSD că nu vor rezilierea contractului deoarece la mijloc sunt numeroși bani.

„Serviciul public de salubrizare este întrerupt deși legea salubrizării și regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi și Compania Romprest continuă să ia ostatici cetățenii de bună credință care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL și PSD s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului în Justiție. Nu asta ați cerut, stimați consilieri? De ce nu ați votat? Știu. Sunt prea mulți bani de pierdut... Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanțelor (condus de însuși dl. Florin Cîțu) care ne demonstrează cu subiect și predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL și PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă”, a spus primarul Clotilde Armand.

Tot vineri, reprezentanții PNL, organizația din Sectorul 1 al capitalei, au semnat o scrisoare adresată cetățenilor prin care suțin că proiectul primarului Clotilde Armand privind rezilierea contractului de salubrizare este complet iresponsabil.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand