x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clubul lui Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

Clubul lui Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   20:20
Clubul lui Hagi, donație de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia
Sursa foto: Facebook Farul Constanta

Clubul Farul Constanţa, al cărui principal acționar este Gheorghe Hagi, a oferit o donaţie de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din Turcia, din 6 februarie.

„Alături de poporul turc! Principalul acționar, Gheorghe Hagi, împreună cu președintele clubului, Gheorghe Popescu, au fost în vizită la Excelența Sa, domnul Ambasador al Turciei, Ozgur Kivanc Altan”, anunță clubul pe Facebook.

De asemenea, clubul a anunțat și o donație pentru Turcia.

„Au fost transmise, încă o dată, companiunea și sprijinul pentru poporul turc greu încercat și a fost oferită, în numele Farului Constanța, o donație de 50.000 de euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului din 6 februarie”, se menționează în finalul postării.

Peste 35.000 de persoane au murit în Turcia și Siria în urma cutremurelor de săptămâna trecută, potrivit bilanțului actualizat de autorități.

Aproximativ 2.000 de decese au fost raportate de către autoritatea de gestionare a dezastrelor din Turcia luni dimineața, ceea ce înseamnă că 31.643 de persoane și-au pierdut viața.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clubul Farul Constanţa donatie