x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clubul Dan Voiculescu - O zi pe mare, pe velier

Clubul Dan Voiculescu - O zi pe mare, pe velier

05 Aug 2008   •   00:00

Membrii Clubului de Excelenta Dan Voiculescu au experimentat viata pe mare, la bordul unui velier. Excursia face parte din programul de vara al clubului. Dupa un an de invatatura si cursuri, intrerupt doar de participari la concursuri unde au fost si premiati, copiii din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu au parte in aceasta vara de un program special.



Membrii Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu au experimentat viaţa pe mare, la bordul unui velier. Excursia face parte din programul de vară al clubului. După un an de învăţătură şi cursuri, întrerupt doar de participări la concursuri unde au fost şi premiaţi, copiii din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu au parte în această vară de un program special.

După ce, în luna august, copiii au fost plecaţi într-o excursie în zona Hunedoarei, sîmbătă, ei au avut şansa de a descoperi marea aşa cum o ştiu doar marinarii. Prin intermediul acestei excursii, copiii talentaţi în diferite domenii: muzică, teatru, pictură sau dans au învăţat ce înseamnă viaţa pe mare şi s-au bucurat de priveliştea unică. Din programul de vară al clubului fac parte şi alte excursii pentru copii, următoarea fiind stabilită la mijlocul lunii august, pe Valea Prahovei.
Excursiile tematice le oferă membrilor clubului posibilitatea de a îmbina cunoştinţele dobîndite la şcoală, la istorie, biologie, geografie, cu diferitele experienţe practice acumulate în aceste deplasări.

×
Subiecte în articol: observator