x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj: Două perosoane arestate pentru trafic de carne vie

Cluj: Două perosoane arestate pentru trafic de carne vie

20 Sep 2010   •   00:00

Două persoane din municipiul Dej, judeţul Cluj, care au recrutat patru tinere, între care două minore, în vederea practicării prostituţiei au fost arestate pentru 29 de zile, cei doi obţinând prin această practică peste 25.000 de euro.



Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Cluj, la acţiunea de destructurare a reţelei au participat lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj. "Poliţiştii au stabilit că, în perioada iulie-septembrie 2010, suspecţii E. Gyula, de 38 ani, şi F. Gabriel Ioan, de 33 ani, ambii din municipiul Dej, le-au racolat pe C. Silvia, de 29 ani, pe G. Anca, de 24 ani, precum şi două minore de 16 ani, în vederea practicării prostituţiei, iar ulterior au intermediat întâlniri între acestea şi persoane de sex masculin într-un apartament închiriat în acest scop, obţinând în mod ilicit bunuri şi valori de peste 25.000 euro", se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Conform sursei citate, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, respectiv prostituţie şi s-a dispus reţinerea lui E.Gyula şi F.Gabriel Ioan pentru 24 de ore.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Dej a emis pe numele celor doi inculpaţi mandat de arestare preventivă pe timp de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

×
Subiecte în articol: observator