x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj: Explozie provocată de acumularea de gaz metan

Cluj: Explozie provocată de acumularea de gaz metan

16 Feb 2010   •   00:00

O explozie cauzată de o acumulare de gaz metan a avut loc în Cluj-Napoca, în noaptea de luni spre marţi, iar în urma deflagraţiei o persoană a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital. Conform Agerpres, explozia a avut loc în jurul orei 1,00, într-un imobil de pe strada Caransebeş nr. 16.



Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş, a declarat că, în urma exploziei, structura de susţinere a casei a fost distrusă aproape în totalitate. De asemenea, două autoturisme aflate în stradă au fost avariate.

Unul dintre vecini susţine că în casa în care a avut loc explozia locuia un bărbat singur, în vârstă de circa 60 de ani. Echipele de la E.ON Gaz, sosite la faţa locului, au oprit furnizarea gazului metan.

În urmă cu 10 zile, pe 6 februarie, în Cluj-Napoca, pe strada Paris, a avut loc o altă explozie, cauzată de o acumulare de gaz metan. Atunci, trei persoane au fost uşor rănite, un imobil a fost distrus complet şi alte şase imobile au afectate.

×
Subiecte în articol: observator