x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNADNR dă peste 36 mil. lei pentru sistemul de roviniete electronice

CNADNR dă peste 36 mil. lei pentru sistemul de roviniete electronice

07 Ian 2010   •   00:00

Consorţiul Novensys Corporation/UTI Systems va livra Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) un sistem informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control al rovinietei pentru 35,96 milioane de lei, fără TVA.



"Dacă nu va fi depusă nicio contestaţie putem semna contractul într-o săptămână, iar în trei luni după aceea sistemul poate fi implementat fără nicio problemă pentru că avem deja identificate centrele de distribuţie", a declarat Dorina Tiron, directorul Companiei.

Contractul va fi finanţat din surse proprii şi are o durată de nouă luni, urmând ca sistemul să fie implementat în centrele de distribuţie a rovinietelor. Perioada pentru care CNADNR îşi poate rezerva dreptul de a achiziţiona servicii similare pentru o valoare estimată de 13,19 milioane de euro este de trei ani.

ALTE OFERTE
Pe lângă asocierea declarată câştigătoare, CNADNR a mai primit trei oferte de la firma Indra Sistemas, (34,35 milioane de lei, fără TVA), consorţiul Radcom/Elsag Datamat/Informatica Feroviară, (65,65 milioane de lei, fără TVA) lei, asocierea Romstrade/Vector/Intel (30,55 milioane de lei) şi firma Asesoft International (36,33 milioane de lei, fără TVA). La alegerea ofertei câştigătoare, propunerea tehnică va avea o pondere de 70%, iar cea financiară 30%.

Grupul UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, asigură soluţii IT&C, de securitate, instalaţii electrice şi sisteme militare.

×
Subiecte în articol: redactie