x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un kilogram de cocaină, confiscat de polițiștii din Călărași în urma unor percheziții

Un kilogram de cocaină, confiscat de polițiștii din Călărași în urma unor percheziții

de Redacția Jurnalul    |    04 Aug 2023   •   21:00
Un kilogram de cocaină, confiscat de polițiștii din Călărași în urma unor percheziții

Polițiștii și procurorii au confiscat în urma unor percheziții făcute în Călărași și București peste un kilogram de cocaină. Trei bărbați au fost reținuți.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Călărași, au făcut 19 percheziții, în Călărași și București, la persoane bănuite de punerea la dispoziţie a unui local, a unei locuinţe sau a oricărui alt loc amenajat pentru consumul ilicit de droguri și trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022, în locuința unui bărbat din Călărași s-ar fi comercializat și consumat droguri de mare risc.

De asemenea, împreună cu alte două persoane bănuite, acesta ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină unor persoane din județul Călărași și din București, cu sume cuprinse între 400 – 500 de lei doza.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 1.058,98 de grame de cocaină și două doze, un grinder, 131.550 de lei, 5.805 euro, două cântare electrice de precizie, mai multe obiecte utilizate la porționarea și consumul drogurilor.

16 persoane au fost duse la sediul DIICOT Călărași pentru audieri, iar ulterior trei bărbați, cu vârste cuprinse 26 și 47 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă a celor trei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cocaina confiscata