x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cod roşu, 8 februarie 2012

Cod roşu, 8 februarie 2012

07 Feb 2012   •   21:00
Cod roşu, 8 februarie 2012

● Liniste! Nu luati notite, inchideti telefoanele, lasati-va amprentele la poarta. Nu priviti in sus. Nu priviti in jos. Nu stranutati. Nu respirati. Nu inotati. Nu votati. Nu cracniti. Nu zambiti. Nu alunecati. Nu franati. Nu va salvati. A intrat Traian Razvan Ungureanu. Nu va sculati, ca nu mai aveti unde sa va asezati.

● Madam Vass are incompatibilitate in sange. Pro­punerea de a o instala pe blonda la Economie este ca si cand pui lupul paznic la oi. Nu doar dumneaei are probleme de lamurit cu informatiile privilegiate care ar ajunge la sot si cumnat, mari actori pe Bursa. Dar mamica de prin Salaj a fost amendata de procurori pentru conflict de interese, nemaiavand contracte cu primaria la care este consilier comunal. Andreea Paul Vass intra in cod rosu de fenomene cu grave consecinte pentru economie. Sa-i traiasca familia!

● Daniel Morar primeste un supliment de mandat, inca sase luni la sefia DNA. Kovessi s-a conformat ordinului dat de Cotroceni, tinand in post unealta nr. 1 de represiune a regimului Basescu. Dupa ce pleaca de la DNA, Morar va primi un post la TVR pentru regizarea spectacolelor politice in care s-a calificat la locul de munca. Un cod rosu aprins pentru cuplul Morar-Kovessi.

×