x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Codrin Stefanescu invins de Bumbu

Codrin Stefanescu invins de Bumbu

03 Iul 2004   •   00:00

OBSERVATOR - EDITIA A II-a

Deputatul PSD Codrin Stefanescu a pierdut procesul intentat presedintelui Uniunii Democrate a Rromilor Alba, Viorel Bumbu, pe care l-a acuzat de instigare la calomnie, informeaza Rompres.
GABRIELA ANTONIU

Judecatoria Alba a decis ieri sa respinga actiunea civila formulata, in octombrie 2003, de catre Codrin Stefanescu impotriva lui Viorel Bumbu, cu drept de recurs in termen de 10 zile de la pronuntare, respectiv comunicarea deciziei. Instanta l-a obligat, totodata, pe parlamentarul PSD de Alba la plata a 5 milioane de lei, cheltuieli de judecata, precum si a 120 de milioane de lei in favoarea lui Bumbu, suma reprezentand onorariul pentru aparatorul acestuia.

SCANDALUL. In toamna anului trecut, deputatul PSD Codrin Stefanescu a depus o plangere penala impotriva lui Viorel Bumbu pe motiv ca acesta ar fi determinat-o pe minora Natalia Perti sa declare ca deputatul ar fi intretinut relatii sexuale cu o prostituata din Alba-Iulia. Stefanescu sustinea in plangerea respectiva ca imaginea i-a fost grav patata, iar demnitatea incalcata, prin presupusa implicare a sa in acel scandal.

×
Subiecte în articol: observator