x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coloane de mașini pe DN1, între București și Brașov. Aglomerație este și între Constanța și Mangalia

Coloane de mașini pe DN1, între București și Brașov. Aglomerație este și între Constanța și Mangalia

11 Iul 2021   •   13:46
Coloane de mașini pe DN1, între București și Brașov. Aglomerație este și între Constanța și Mangalia

Coloane de mașini s-au format duminică, la prânz, pe DN1, între București și Brașov. De asemenea, aglomerație este și pe litoral, pe șoseaua care leagă orașele Constanța și Mangalia.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că duminică, la prânz, este aglomerație pe sensul către Capitală al DN1 Brașov-București, formându-se coloană în mișcare de la limita cu județul Brașov (stațiunea Predeal), până la ieșire din stațiunea Bușteni, între kilometrii 137 și 128.

De asemenea, trafic intens este și în localitatea Comarnic, pe sensul de urcare către zona montană, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 103 și 107.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploiești este trafic intens în ambele direcții, fără coloane formate.

Întrucât valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către Capitală al DN 1 Brașov - Ploiești – București, polițiștii le recomandă șoferilor următoarele rute alternative: DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Duminică, la prânz, pe autostrada A2 București – Constanța sunt înregistrate valori normale de trafic, fără coloane în formare. Totuși, pe DN 39 Constanța – Mangalia se circulă în coloană pe raza stațiunilor Eforie Sud, Eforie Nord și Agigea.

×