x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colonelul Robert Turcescu, apoliticul Nicuşor Dan şi civilul Mircea Marian scot sabia dreptăţii

Colonelul Robert Turcescu, apoliticul Nicuşor Dan şi civilul Mircea Marian scot sabia dreptăţii

04 Iul 2012   •   15:00
Colonelul Robert Turcescu, apoliticul Nicuşor Dan şi civilul Mircea Marian scot sabia dreptăţii

Agitatorii propagandei basiste, detasati in presa ori insarcinati cu indoctrinarea portocalie a mediului virtual, au renuntat la acoperire.

Pe retelele de socializare, colonelul Turcescu Robert Nicolae si celebrul blogger Mistretul din Japonia (autorul plangerii penale impotriva lui Victor Ponta) se intrec a imprastia o plangere adresata noului Avocat al Poporului, Valeriu Dorneanu. Civilii Mircea Marian de la Evenimentul zilei (recent eliberat de stressul contractului de realizator cu TVR Info) si Nicusor Dan (apoliticul fost candidat anti-Oprescu la Primaria Capitalei) cheama oamenii la manifestatie. Numai ca-s destul de nelamuriti si nu stiu unde sa apere democratia si sa infiereze lovitura de stat: Piata Universitatii sau Piata Victoriei? Si ONG-ul lui Valeriu Stoica, Institutul de Studii Populare, se lupta virtual cu tirania majoritatii USL si scoate din portharturi strigatul de lupta si indemnul de ocupare democratica a pietelor.

×