x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comisarul şef al Gărzii Financiare Neamţ, arestat preventiv

Comisarul şef al Gărzii Financiare Neamţ, arestat preventiv

01 Oct 2011   •   06:39

Judecatorii Tribunalului Bacau au admis, aseara, propunerea procurorilor DNA si au emis mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pentru comisarul sef al Garzii Financiare Neamt si alti doi comisari.

Comisarul sef Constantin Nistor si comisarii Gheorghe Enasoaie si Corneliu Antonie au declarat recurs la aceasta decizie.

Cei trei comisari sunt acuzati de luare de mita in forma continuata.

Potrivit unui comunicat al DNA, citat de Agerpres, cei trei comisari au efectuat, joi, 29 septembrie, un control la zece agenti economici de pe raza judetului Neamt.

Cu aceasta ocazie, comisarii au primit de la reprezentantii societatilor comerciale verificate suma totala de 4.110 lei in scopul efectuarii unui control formal, pentru a nu sanctiona contraventional toate neregulile constatate si pentru a aplica amenzi contraventionale minime.

Potrivit declaratiilor de avere publicate pe site-ul institutiei, cei trei comisari detin, fiecare, mai multe apartamente, terenuri si case de locuit, au depozite bancare, iar sotiile acestora sunt administratorii unor societati comerciale.

×