x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comunicatul DNA cu privire la cercetarea directorului Antena Group, antedatat pe site-ul instituţiei

Comunicatul DNA cu privire la cercetarea directorului Antena Group, antedatat pe site-ul instituţiei

30 Mai 2013   •   20:52
Comunicatul DNA cu privire la cercetarea directorului Antena Group, antedatat pe site-ul instituţiei

Comunicatul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la acţiunea de cercetare penală împotriva directorului Antena Group,Sorin Alexandrescu, publicat în cursul zilei de joi pe site-ul instituţiei, a suferit modificări.

Iniţial, documentul postat pe pagina de internet a DNA purta data 28 mai 2013, în cursul serii data a fost modificată, fiind introdusă cea curentă, iar numărul documentului a fost schimbat din 481 în 487.
DNA a admis că a operat modificări pe pagina de internet, pretextând că eroarea aparţine departamentului IT al instituţiei. De menţionat faptul că modificarea datei comunicatului s-a produs după ce în studioul Antena 3 se discuta pe această temă, iar numărul documentului a fost schimbat după ce şi această inadvertenţă a fost sesizată tot la Antena 3.

Invitată în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", Adina Anghelescu, jurnalist la lumeajustitiei.ro, a precizat că în cadrul DNA, al CSM sau ÎCCJ, normele referitoare la postarea pe site a unor comunicate publice nu este o sarcină directă a departamentului IT, ci această operaţiune este efectuată doar după ce a primit o aprobare scrisă din partea forurilor conducătoare ale instituţiei respective.

Documentul modificat în cursul serii de joi.


Documentul publicat iniţial.


×
Subiecte în articol: sorin alexandrescu cercetare DNA