x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concurs "Jurnalul National" - Doi castigatori pleaca in "Vacanta de colectie"

Concurs "Jurnalul National" - Doi castigatori pleaca in "Vacanta de colectie"

19 Iun 2004   •   00:00

Concursul "Ia-ti o vacanta de colectie", initiat pentru utilizatorii de Internet de Jurnalul National si Travel Club, ii trimite deja pe primii castigatori in vacanta!

Primul norocos este Dorin Flaviu Clenjanu, din Slatina, care a plecat impreuna cu sotia sa in Turcia, la Kusadasi, unde se va relaxa timp de o saptamana. A doua castigatoare, Mirela Turlacu, din Bucuresti, a avut o surpriza de proportii cand a aflat ca in doua zile trebuie sa aduca actele pentru viza de Egipt. Peste doar o saptamana ea urmeaza sa faca plaja alaturi de sotul sau pe malul Marii Rosii.

CONDITII. Travel Club le asigura transportul cu avionul, cazarea la hotel cu demipensiune si asistenta turistica. In plus, absolut toti participantii la concurs care se inscriu in baza de date beneficiaza de o reducere de 7% pentru orice pachet turistic. Cei care nu si-au facut inca planurile de vacanta, pot obtine zilnic ofertele speciale si pe cele de tip last-minute de pe site-ul ww.travelclub.ro (sau la telefon 021/310 23 81), acolo unde pot gasi preturi surprinzator de bune pentru o vacanta in tara sau in strainatate. Promotia "Ia-ti o vacanta de colectie" va continua pentru inca 5 saptamani, iar premiile sunt pe masura cititorilor Jurnalului: cate o excursie de doua persoane in Turcia, Grecia sau Egipt.

×
Subiecte în articol: observator