x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conflict pe străzile din Capitală: Un taximetrist, împuşcat în trafic de şoferul unui BMW

Conflict pe străzile din Capitală: Un taximetrist, împuşcat în trafic de şoferul unui BMW

22 Feb 2012   •   09:03
Conflict pe străzile din Capitală: Un taximetrist, împuşcat în trafic de şoferul unui BMW

Incident pe Calea Mosilor, la intersectia cu Fainari.Un taximetrist a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat cu un pistol cu bile de soferul unui BMW. Acesta din urma a fost prins si se afla la Sectia 8 de Politie, unde este audiat.

"Conducatorul unui autoturism marca BMW si un taximetrist s-au sicanat in trafic, dupa care la intersectia Calea Mosilor cu Fainari s-au oprit, s-au luat la cearta, soferul BMW-ului a luat un pistol din masina, a spart un geam al taxiului cu patul pistolului si a tras un foc catre pasagerul taxiului caruia i-a provocat rani superficiale in zona toracica, dupa care s-a intors la masina si a fugit", a declarat, pentru Agerpres, Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Acesta a spus ca agresorul a fost identificat pe baza numarului de la masina. Soferul BMW-ului va fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, loviri si alte violente si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Reprezentantul Politiei a precizat ca este vorba despre un pistol cu bile pentru care agresorul avea autorizatie, iar barbatul ranit a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

×