x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Confruntarea Greilor. Ciutacu și-a luat ghete roșii și-l provoacă pe Badea la luptă dreaptă: "Mircea, ești pregătit?"

Confruntarea Greilor. Ciutacu și-a luat ghete roșii și-l provoacă pe Badea la luptă dreaptă: "Mircea, ești pregătit?"

21 Ian 2013   •   13:10
Confruntarea Greilor. Ciutacu și-a luat ghete roșii și-l provoacă pe Badea la luptă dreaptă: "Mircea, ești pregătit?"

Se apropie cu repeziciune meciul demonstrativ de baschet, în care 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea. Astfel ca Ciutacu s-a dotat cu o pereche de ghete rosii ca focul, ca ale lui Mircea, care sa faca lupta dreapta.

"Mi-am luat ghete la ca ale lui Badea, ca sa fie lupta egala, sa nu existe niciun fel de avantaj. E prima oara cand particip la un astfel de eveniment si trebuie sa fiu pregatit si sa arat impecabil. Dat fiind ca Badea e frumusel si intr-o forma fizica de invidiat, eu mizez pe un mix de inteligenta si viclenie. Echipa mea va iesi castigatoare", spune Ciutacu.

Fondurile rezultate în urma vânzării biletelor şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti.  Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!

Sunteţi aşteptaţi, pe 26 ianuarie, incepand de la ora 16.00, la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri.

Biletele se pot cumpara online in reteaua Eventim, in magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea si magazinul din Obor) sau de la ora 15:00, la intrarea in Sala Rapid, in ziua evenimentului.

click aici pentru a comanda bilete în reţeaua Eventim

×