x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanța s-a pregătit de festival. Mai multe restricții de circulație

Constanța s-a pregătit de festival. Mai multe restricții de circulație

07 Iul 2017   •   16:50
Constanța s-a pregătit de festival. Mai multe restricții de circulație
Sursa foto: Calin Ilea

Neversea, cel mai mare festival de la malul mării, își deschide azi porțile celor 150.000 de persoane care sunt așteptate pe plaja Neversea, plaja dintre Modern și 3 Papuci. Pentru a nu repeta episodul produs la Forza zu, unde numărul participanților a fost cu mult mai mic, însă traficul a fost înghețat pentru mai multe ore în zona peninsulară a Constanței, autoritățile și administrația s-au mobilizat puțin mai bine de această dată, iar la această oră traficul se desfășoară în condiții normale.

Mai multe străzi din zona peninsulară sunt închise în perioada festivalului. Astfel traficul va fi total restricționat în perimetrul delimitat de următoarele zone: zona Poarta 1, intersecția străzii Traian cu Termele Romane, intersecțiile dintre strada Traian și bulevardul Tomis, străzile Negru Vodă și Ecaterina Varga, Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân, precum și intersecțiile străzilor Bucovina cu Eroilor, Yokohoma, Salonic și Belvedere. Autoritățile recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun, întrucât RATC are două linii speciale dedicate evenimentului: Neversea 1 și Neversea 2. În plus, autobuzele cu capătul de linie la Portul Tomis vor circula în regim non-stop în perioada 7-10 iulie.

Mai mult, în perioada Neversea, sute de polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției, jandarmi, cât și polițiști locali au fost mobilizați în scopul fluidizării traficului, cât și pentru buna derulare a festivalului.

Astăzi, cel mai așteptat festival de la malul mării sparge gheața cu artiști precum: Tiesto, Rita Ora, Ella Eyre, Sam Feldt, Danny Avila, Lost Frequencies, Tujamo, Zeds Dead, Wilkinson, Sasha, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Culoe de Song și mulți alții prezenți pe cele șapte scene amplasate pe plaja Neversea. Sâmbătă distracția continua cu Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Mike Perry, Ferry Corsten, Klangkarrussell, Marc Romboy, Matthias Tanzmann, Prâslea, Cezar, Dubtil, Julia Govor, Blond:ish și mulți alții. Nici ultima zi de festival nu se lasă mai prejos cu artiști precum: Jason Derulo, Dua Lipa, Kshmr, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Netsky, Dub FX, Sven Vath, Nina Kraviz, Priku, Sit, Nightmares on Wax și, bineînțeles, ”many more”.

Check-in-ul, în cele trei zile de festival, pentru preschimbarea biletelor în brățări de acces, se va face începând cu ora 12:00 până dimineața la ora 4, la corturile amplasate pe plajă, cu intrare dinspre Portul Tomis de pe Strada Lebedei.

×
Subiecte în articol: neversea constanta restrictii trafic