x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Un bărbat s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea după ce şi-a înjunghiat soţia

Constanţa: Un bărbat s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea după ce şi-a înjunghiat soţia

13 Ian 2011   •   18:13

Un bărbat din Constanţa s-a aruncat de la etajul al nouălea, cu copilul în braţe, după ce şi-a înjunghiat soţia, în urma impactului cu solul bărbatul pierzându-şi viaţa, în timp ce copilul are şanse de supravieţuire, relevau primele informaţii ale poliţiştilor constănţeni.

Bărbatul care s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea al unui bloc din municipiul Constanţa şi-a înjunghiat soţia în şold, viaţa acesteia nefiind pusă în pericol, a declarat şeful IPJ Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în urma unei altercaţii familiale, bărbatul înjunghiindu-şi soţia în şold, după care a luat copilul de aproximativ un an şi jumătate în braţe şi s-a aruncat pe geam de la etajul al nouălea al blocului.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului şi l-a preluat pe copil transportându-l la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cadrele medicale de pe ambulanţă spun că starea copilului este foarte gravă, acesta suferind multiple traumatisme în urma căderii, urmând ca examenele medicale care i se vor face să stabilească exact gravitatea rănilor.

Potrivit comisarului şef Dumitru Catană, soţia bărbatului sinucigaş are răni superficiale la nivelul şoldului, ea fiind transportată la spital.

×