x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, scos pe targă de la DNA

Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, scos pe targă de la DNA

11 Sep 2012   •   06:56
Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, scos pe targă de la DNA

UPDATE 12.15 - Constantin Nicolescu a fost diagnosticat de medici cu "sindrom coronarian acut" si va ramane sub supraveghere medicala, fiind "exclus" sa mai fie audiat la DNA in cursul acestei zile, afirma purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, dr. Marius Pascu, potrivit Antena3.

Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, i s-a facut rau in timpul audierilor de la DNA. Nicolescu a fost scos pe targa din sediul institutiei si dus la Spitalul Judetean Arges.

Conform reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, presedintelui CJ Arges i s-a facut rau in biroul procurorilor, iar medicii au fost solicitati prin 112 sa vina la sediul DNA. In jurul orei 9.45, Nicolescu a fost scos pe targa din sediul DNA si urcat intr-o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

"Acum este intr-o stare relativ buna, este stabilizat. Noi stim ca i s-a facut rau in timp ce era in sediu, iar acum il vom duce la spital, unde va fi investigat", a declarat medicul de pe Ambulanta care l-a preluat pe Nicolescu.

Constantin Nicolescu s-a prezentat, astazi, la DNA Pitesti, unde a fost citat dupa ce cu o zi in urma au avut loc perchezitii la sediul CJ, el afirmand ironic ca "probabil ca a gresit la referendum cand nu a obtinut prezenta de 60 %, ci doar de 55 %".

Nicolescu a ajuns la DNA - Serviciul teritorial Pitesti insotit de doi avocati. El a spus ca a aflat ca este invinuit, dar nu cunoaste incadrarea juridica a faptelor de care este acuzat. Nicolescu a mai spus, ironic, ca probabil ca a gresit la referendum, cand nu a obtinut prezenta de 60 la suta, ci doar de 55 la suta.

Presedintele Consiliului Judetean Arges a mai spus ca, personal, nu are probleme, dar ca are emotii pentru subalternii sai. El a afirmat ca s-a autodenuntat si el la DNA in legatura cu referendumul, solidarizandu-se cu Liviu Dragnea.

Stire in curs de actualizare

×