x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Contestatar al lui Traian Băsescu, căutat de Blejnar la impozite VIDEO

Contestatar al lui Traian Băsescu, căutat de Blejnar la impozite VIDEO

22 Oct 2012   •   09:39
Contestatar al lui Traian Băsescu, căutat de Blejnar la impozite VIDEO

Un avocat a fost luat în vizor de Fisc după ce a intrat în conflict cu preşedintele Băsescu, scrie rtv.net. Întâmplător sau nu, Sorin Blejnar a dispus verificări la firma avocatului Dan Chitic chiar a doua zi după incident. Avocatul a povestit la România TV despre un şir de coincidenţe care i-au marcat viaţa după ce, în 2010, a îndrăznit să-i spună preşedintelui Traian Băsescu: "Să-ţi fie ruşine!".

Stenogramele din dosarul lui Sorin Blejnar  arată că fostul şef al ANAF a dat dispoziţie, în 2010, ca Dan Chitic să fie verificat. Blejnar nu a menţionat numele avocatului, în schimb a indicat CNP-ul acestuia. Verificările Fiscului vizau firma de avocatură a lui Dan Chitic şi veniturile acestuia.

Sâptămâna trecută în presă au apărut stenograme din dosarul "MOTORINA" în care este cercetat fostul şef al ANAF Sorin Blejnar. Preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea au fost interceptaţi în dosarul fostului şef al ANAF. Preşedintele Băsescu a vorbit la telefon cu Blejnar despre problema Rompetrol, dar şi despre situaţia unei firme care are contracte cu statul. Elena Udrea a avut şi ea patru discuţii cu Blejnar, în care stabileau întâlniri.

×
Subiecte în articol: impozite basescu blejnar