x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Control cu Garda Financiară în Chinatown

Control cu Garda Financiară în Chinatown

21 Iul 2011   •   08:33
Control cu Garda Financiară în Chinatown

Garda Financiara Bucuresti face un control, la aceasta ora, la Chinatown din Afumati, complex inaugurat in urma cu doua zile de premierul Emil Boc. Se pare in anumite magazine din complexul chinezesc se comercializeaza produse fara a se elibera bonuri fiscale.

Garda face acest control dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora mai multi comercianti din cadrul complexului nu aveau case de marcat sau negociau preturile produselor.

"Verificam toate contractele incheiate, care dintre actele de comert se desfasoara in regim en-detail si care en-gros. O sa fie un prilej bun sa ne documentam si asupra activitatsii desfasurate in acest complex", a declarat pentru Mediafax Constantin Teodor, comisar sef adjunct la Garda Financiara Bucuresti.

El a adaugat ca doar 30% din standuri sunt ocupate in acest moment.

Compania China Town Romania, controlata de investitori chinezi, a inaugurat marti, la Afumati, in apropiere de Bucuresti, un complex comercial cu 1.240 de magazine, in urma unei investitii de 27 milioane euro, la deschidere fiind prezent si premierul Emil Boc.

Complexul include si 200 de depozite permanente si 200 depozite provizorii.

×