x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoc la grădiniță! Doi copii din București, agresați sexual de educatorul lor

Șoc la grădiniță! Doi copii din București, agresați sexual de educatorul lor

de Redacția Jurnalul    |    11 Iun 2024   •   10:25
Șoc la grădiniță! Doi copii din București, agresați sexual de educatorul lor

Doi copii în vârstă de 5 ani au fost agresați sexual de educatorul lor la o grădiniță din București. Directoarea a anunțat familiile celor doi copii, precum și Poliția.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 Poliție au fost sesizați, luni după-amiaza, în jurul orei 17.00, de o femeie, în calitate de director al unei unități de învățământ, că doi copii, în vârstă de 5 ani, ar fi fost agresați sexual. Bănuit de comiterea faptelor este educatorul copiilor.

Polițiștii au mers la fața locului și au luat legătura cu directoarea unității de învățământ. Ulterior, atât femeia, cât și părinții celor doi copii au mers la sediul secției de poliție, pentru audiere.

În urma cercetărilor, până în acest moment a rezultat că educatorul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, profitând de imposibilitatea minorilor de a-și exprima consimțământul, în raport cu vârsta fragedă a acestora pentru a înțelege ce se întâmplă, i-ar fi agresat sexual pe cei doi.

De asemenea, în acest moment se administrează probatoriu, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: agresiune sexuala educator