x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mulți copii au leșinat în tren din cauza căldurii, la întoarcerea din vacanță! O profesoară a fost preluată de ambulanță

Mai mulți copii au leșinat în tren din cauza căldurii, la întoarcerea din vacanță! O profesoară a fost preluată de ambulanță

de Alice Petrescu    |    13 Iul 2023   •   20:54
Mai mulți copii au leșinat în tren din cauza căldurii, la întoarcerea din vacanță! O profesoară a fost preluată de ambulanță

Clipe de coșmar în această seară în trenul IR 1589 care a plecat din București Nord și trebuia să ajungă la Constanța. Mai mulți copii care se întorceau din vacanță au leșinat în vagonul trenului din cauza căldurii excesive.

Trenul a oprit în stația Fetești unde mai multe echipaje de ambulanță așteptau pentru a acorda îngrijiri medicale acestora, scrie ziarulamprenta.ro

O profesoară s-a simţit aşa de rău, încât a fost dusă la spitalul din Fetești.

De la plecarea din Gara Fetești până la Constanța altor doi copii li s-a făcut rău, dar și-au revenit, susţine sursa citată.

Ulterior, trenul a ajuns la Constanța cu 40 de minute întârziere.

Poziţia CFR Călători despre acest incident

„CFR Călători informează cu privire la situația survenită în trenul IR 1589 care circulă pe ruta Brașov (plecare 13.20) – București Nord (plecare 16.02) – Constanța (sosire 18:54),  și care are în compunere vagoane cu instalație de climatizare.

Din cauza temperaturilor ridicate și a gradului mare de utilizare, instalația de climatizare a intrat în regim de avarie după plecarea din București. O persoană a anunțat șefa de tren că se simte rău, motiv pentru care personalul CFR Călători  a apelat Serviciul 112.

În urma apelului, după sosirea trenului în stația Fetești, o ambulanță a preluat pasagerul, care se află, în acest moment, la spitalul din Fetești, sub supraveghere medicală.

Menționăm că această garnitură de tren a fost însoțită de un electrician de vagoane.

Conducerea CFR Călători, prin intermediul conducerii SRTFC Constanța, ține legătura, în permanență, cu personalul medical de la spitalul din Fetești. Din declarațiile personalului de tren, se pare că pasagerul care a solicitat ambulanța avea antecedente medicale.

tren copii

 

 

 
×
Subiecte în articol: copii tren lesinat căldură