x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de 5 ani, călcat în picioare de vaca din gospodărie. Animalul s-a speriat din cauza furtunii

Copil de 5 ani, călcat în picioare de vaca din gospodărie. Animalul s-a speriat din cauza furtunii

25 Mai 2012   •   13:09
Copil de 5 ani, călcat în picioare de vaca din gospodărie. Animalul s-a speriat din cauza furtunii

Un copil in varsta de cinci ani din judetul Gorj a murit dupa ce a fost lovit de o vaca din curtea parintilor sai, animalul speriindu-se din cauza furtunii, scrie Mediafax.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Gorj, subcomisar Daniel Tica, joi noapte baiatul, din localitatea Stanesti, a iesit din casa pentru a merge la toaleta din curte, drumul presupunand si trecerea pe langa animalele din gospodarie.

Parintii le-au spus politistilor ca vaca s-a speriat din cauza furtunii si l-a lovit pe baiat, ei chemand o ambulanta care l-a transportat la un spital din Craiova, unde medicii nu au mai putut insa sa il salveze.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Nr.1, Craiova, Cristina Geormaneanu, a declarat ca baietelul a suferit multiple traumatisme pe tot corpul, respectiv traumatism cranian, traumatism la coloana si hemorgaie craniana.

"El a fost adus cu o ambulanta de la Targu Jiu, in stare foarte grava, iar la ora 02.00 s-a inregistrat decesul", a precizat Cristina Geormaneanu.

×