x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil dispărut Caraş-Severin: Un cioban a auzit un plânset de copil, dar nu i-a dat importanţă

Copil dispărut Caraş-Severin: Un cioban a auzit un plânset de copil, dar nu i-a dat importanţă

02 Mar 2014   •   11:34
Copil dispărut Caraş-Severin: Un cioban a auzit un plânset de copil, dar nu i-a dat importanţă

Numărul celor care îl caută pe băiatul în vârstă de doi ani, din comuna Ocna de Fier, dispărut sâmbătă după-amiază de acasă, a ajuns la 250 de persoane, însă şansele ca el să fie găsit sunt din ce în ce mai mici, având în vedere că au trecut aproape 17 ore de la anunţarea dispariţiei.

Poliţiştii nu exclud nici ipoteza răpirii, dar nici posibilitatea ca băieţelul să fi fost atacat de animale sălbatice.

"Căutările au continuat toată noaptea, iar în această dimineaţă efectivele au fost suplimentate. Casa se află undeva la marginea pădurii, iar poliţiştii au văzut, în timpul căutărilor, un lup. Deci, luăm în calcul şi această variantă. În plus, şi tatăl băiatului dispărut a afirmat că îşi ducea copiii la şcoală, tot de frica lupilor", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Potrivit tatălui minorului, cel mic a rămas în curte cu fratele său de cinci ani, care a plecat, la un moment dat, spre casa bunicilor. Acasă a rămas doar băieţelul şi mama care a observat, la un moment dat, dispariţia lui. "Din păcate, dispariţia a fost anunţată la mai bine de două ore. Căutările au avut loc pe o rază de circa un kilometru, ţinându-se cont de faptul că cel mic are doar doi ani. Cu toate acestea, ne gândim şi la faptul că Lacul Dănila este la circa 700 metri de casă", a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Poliţiştii au discutat şi cu un bătrân care era cu caprele şi care spune că ar fi auzit un plânset de copil, însă nu i-a dat importanţă. Familia are patru copii, cu vârste de 20 de ani, opt ani, cinci ani şi cel mai mic, de doi ani, băiatul dat dispărut.

×