x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil de șapte ani în hanorac, găsit de jandarmi în Gara de Nord, după ce a fugit de acasă

Un copil de șapte ani în hanorac, găsit de jandarmi în Gara de Nord, după ce a fugit de acasă

de Redacția Jurnalul    |    31 Ian 2023   •   14:00
Un copil de șapte ani în hanorac, găsit de jandarmi în Gara de Nord, după ce a fugit de acasă
Sursa foto: Jandarmeria Română

Un copil de șapte ani a fost găsit de jandarmi duminică seara într-un fast-food din Gara de Nord, după ce a fugit de acasă îmbrăcat doar cu un hanorac.

Duminică seara, în jurul orei 20.30, patrula de jandarmi aflată în misiune în zona Gării de Nord a fost sesizată de o angajată a unui fast food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur.

„Colegii noștri s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Mihai, un băiat de 7 ani, stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac. Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă”, arată Jandarmeria.

În urma indiciilor primite de la copil, echipajul a ajuns la adresa de domiciliu, care se afla la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord.

„Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Mihai, îl căutau pe străzile din apropierea casei”, menționează jandarmii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil găsit Gara de Nord