x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copilul român răpit la Padova a fost găsit într-un tren

Copilul român răpit la Padova a fost găsit într-un tren

08 Oct 2021   •   09:17
Copilul român răpit la Padova a fost găsit într-un tren

Poliția din România l-a găsit pe David, copilului în vârstă de 5 ani, răpit de Bogdan Hristache în Padova. David, relatează „Quarto Grado”, se afla cu tatăl său într-un tren. Bărbatul, împreună cu trei complici, luase copilul de la mama sa și a fugit cu o dubă, care a fost găsită ulterior. Mama lansase un apel pentru a-l găsi, informează www.stiridiaspora.ro

Bărbatul, împreună cu trei complici, luase copilul din Italia, de la mama sa, și fugise cu o dubă. Aseară, la ora 20.00, cei doi au fost depistați într-un tren, într-o localitate de la granița româno-maghiară. David a fost plasat sub protecție.

Micuțul David, în vârstă de 5 ani, locuiește cu mama sa în Padova. Marți, 5 octombrie, în jurul orei 8.20 dimineața, ieșise cu ea penru a merge la școală, când mama și fiul său au fost opriți de trei bărbați care au coborât dintr-o dubă neagră. Doi dintre ei au imobilizat-o pe mamă, iar un al treilea bărbat, pe care mama lui David l-a recunoscut ca fiind fostul ei partener și tatăl copilului, l-a luat pe băiețel.

 

 

×
Subiecte în articol: copil rapit