x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copos, despre "Dosarul Transferurilor": Justiţia nu se face în mass-media

Copos, despre "Dosarul Transferurilor": Justiţia nu se face în mass-media

03 Apr 2012   •   12:51
Copos, despre "Dosarul Transferurilor": Justiţia nu se face în mass-media

George Copos, actionar majoritar al FC Rapid, a declarat, referitor la verdictul de achitare in "Dosarul Tranferurilor," ca “justitia nu se face in mass-media'.

"Singurul meu comentariu este ca justitia nu se face in mass-media", a fost declaratie facuta de Copos pentru Mediafax.

Toti cei 8 grei din fotbalul romanesc, anchetati in 'Dosarul Transferurilor', au fost achitati marti de judecatorii Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este definitiva, ea fiind imediat atacata cu recurs de procurori.

Astfel, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu au fost achitati dupa un proces care s-a intins pe trei ani, in care acestia au fost judecati pentru inselaciune si evaziune fiscala, dupa ce au transferat ilegal nu mai putin de 12 fotbalisti romani la cluburi din strainatate. Prejudiciul se ridica la peste 13 milioane de dolari.

Totodata, instanta a ridicat sechestul asigurator pe conturile cluburilor FC Dinamo, Rapid, Otelul Galati si Gloria Bistrita, precum si pe cele ale fratilor Becali. Cheltuileile de judecata raman in sarcina statului.

×