x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Corlăţean: Până acum nu există date că în accidentul feroviar din Spania ar fi fost implicaţi români

Corlăţean: Până acum nu există date că în accidentul feroviar din Spania ar fi fost implicaţi români

25 Iul 2013   •   11:44
Corlăţean: Până acum nu există date că în accidentul feroviar din Spania ar fi fost implicaţi români

Până la acest moment nu există date că în accidentul feroviar produs în Spania ar fi fost implicaţi români, a declarat joi ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

"În ceea ce priveşte tragicul accident care a avut loc ieri în Spania, am transmis un mesaj de condoleanţe şi de compasiune omologului meu spaniol. Am transmis întreaga solidaritate cu poporul spaniol", a mai spus Corlăţean, într-o conferinţă de presă.

Cel puţin 77 de persoane au fost ucise şi 143 rănite în accidentul de tren produs miercuri seară în apropiere de Santiago de Compostela, în nord-vestul Spaniei, potrivit ultimului bilanţ comunicat joi dimineaţă de tribunalul regional din Galicia.

Ambasada României la Madrid împreună cu Consulatul General de la Bilbao se află în legătură cu autorităţile locale în încercarea de a afla dacă printre victimele accidentului feroviar produs în Spania se află şi cetăţeni români. La nivelul ambasadei a fost constituită o celulă de criză.

×