x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Corneliu Vadim Tudor, audiat la Parchet

Corneliu Vadim Tudor, audiat la Parchet

11 Ian 2011   •   11:13

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat, astăzi, la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Corneliu Vadim Tudor este însoţit de avocata Marian Ştefan şi de vicepreşedinţii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu. Preşedintele PRM nu a dorit să dea o declaraţie presei, spunând că va sta de vorbă cu ziariştii la ieşirea de la audiere.

În schimb, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a spus că liderul partidului a venit la Parchetul General să ia cunoştinţă de începerea urmăririi penale împotriva sa şi 'să demonteze punct cu punct acuzaţiile'.

Corneliu Vadim Tudor este citat într-un dosar în care este acuzat de ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

În acelaşi dosar, au fost audiaţi luni vicepreşedinţii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au început urmărirea penală împotriva preşedintelui PRM pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, a anunţat, luni, avocata acestuia, Mariana Ştefan.

×