x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cortegiului funerar al lui Caiac blochează traficul în Craiova (video)

Cortegiului funerar al lui Caiac blochează traficul în Craiova (video)

28 Aug 2008   •   00:00

Peste două mii de persoane participă la înmormântarea lui Mihai Pârvu, zis Caiac, traficul rutier în zona centrală a municipiului fiind blocat pe principalele artere timp de câteva zeci de minute din cauza maşinilor care au însoţit cortegiul funerar.Peste două mii de persoane participă la înmormântarea lui Mihai Pârvu, zis Caiac, traficul rutier în zona centrală a municipiului fiind blocat pe principalele artere timp de câteva zeci de minute din cauza maşinilor care au însoţit cortegiul funerar.

Traficul rutier pe principalele artere din centrul Craiovei, bulevardele Calea Bucureşti şi A.I Cuza, a fost paralizat din cauza cortegiului funerar care s-a întins pe câtea sute de metri, colonele de maşini pe cele două artere întinzându-se pe câţiva kilometri.

Din cauza numărului mare de persoane care au participat la înmormântarea lui Caiac, familia bărbatului împuşcat mortal în urmă cu două zile, traseul aprobat de Poliţia rutieră pentru cortegiu a fost modificat.
 “Traficul rutier a fost îngreunat pe 17 străzi din Craiova pe unde a parcurs cortegiul funerar. Noi am încercat să fluidizăm traficul, dar au fost foarte multe autoturisme şi foarte multe persoane care au făcut parte din cortegiu şi pe unele dintre străzi a trebuit să blocăm traficul”, a declarat comisar-şef Stelian Nicolăescu, şeful Poliţiei Rutiere Dolj

Apropiaţii lui Mihai Pârvu le-au atras atenţia jurnaliştilor prezenţi la înmormântare să nu filmeze în interiorul maşinii în care era aşezat sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Mihai Pârvu.

Slujba de înmormântare era oficiată, la ora transmiterii acestei ştiri, la Biserica Sfânta Mina, după care cortegiul se va îndrepta spre Cimitirul Sineasca din Craiova.
Printre cei care participă la funeraliile lui Caiac, fost pugilist, se numără Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, Nicolae Iancu, preşedintele Colegiului Central de Arbitri la Box, precum şi fostul antrenor al lui Mihai Pârvu, Traian Pană. De asemenea, Nuţu Cămătaru, încarcerat la Penitenciarul Jilava, a trimis o coroană de flori pentru Mihai Pârvu.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: observator traficul