x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cosmin Cernat şi-a dat demisia din TVR

Cosmin Cernat şi-a dat demisia din TVR

03 Iul 2012   •   10:13
Cosmin Cernat şi-a dat demisia din TVR

Directorul Departamentului Sport al Televiziunii publice a cerut incetarea raporturilor de munca avute cu SRTV, fara perioada de preaviz. 'Domnul Cosmin Cernat, director al Departamentului Sport din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport, mi-a solicitat astazi, 3 iulie 2012, la ora 11.00, sa iau act de demisia sa, cerand totodata incetarea raporturilor de munca avute cu SRTv, fara perioada de preaviz. Am acceptat demisia domnului Cosmin Cernat, fiind de acord cu renuntarea la perioada de preaviz', se arata intr-un comunicat de presa semnat de Radu Calin Cristea, presedintele interimar al institutiei.

Cosmin Cernat s-a intors in TVR in noiembrie 2010, dupa o escala de trei ani la Kanal D, postul trustului Dogan, la care a ocupat pozitia de sef al Departamentului Sport. Cosmin Cernat a mai lucrat in TVR in perioada 1996-2008, in cadrul redactiei Sport. Cernat a revenit la televiziunea publica in calitate de sef al Departamentului Sport.

Acum cateva zile, Sorin Burtea, membru in noul Consiliul de Administratie al TVR, a pus problema, intr-una dintre sedintele consiliului, ca Cernat sa fie inlaturat din functie din cauza contractului cu Dolce, prin care se incredintau catre Romtelecom drepturile tv pentru mai multe evenimente sportive, printre care Euro 2012 si Olimpiada.

×