x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Costineşti – Sub roţi, pe plajă / Şoferul jeep-ului, cunoscut la mare

Costineşti – Sub roţi, pe plajă / Şoferul jeep-ului, cunoscut la mare

20 Aug 2008   •   00:00

Un accident mai puţin obişnuit a speriat duminică turiştii de pe litoral, după ce doi bucureşteni au ajuns la spital, călcaţi de un X5 în timp ce se aflau pe plaja din Costineşti.



Un accident mai puţin obişnuit a speriat duminică turiştii de pe litoral, după ce doi bucureşteni au ajuns la spital, călcaţi de un X5 în timp ce se aflau pe plaja din Costineşti.

Încercînd să-şi găsească un loc la umbră, cei doi s-au aşezat pe lîngă maşinile parcate la intrarea pe plajă şi au devenit victimele şoferului care susţine că nu i-a văzut cînd a plecat cu maşina din locul în care era parcată. Am încercat să-l găsim pe puştiul de 20 de ani care a plecat cu jeep-ul de pe plajă peste cei doi turişti. Posesorul jeep-ului BMW X5, George Ardeleanu, este administratorul firmei DanGyo SRL, cu sediul în localitatea Schitu din judeţul Constanţa şi deţine vila cu acelaşi nume,  în Costineşti.

La numărul de telefon al firmei ne-a răspuns o doamnă furioasă, care n-a apucat să ne facă decît o declaraţie scurtă pînă ne-a trîntit telefonul: "Comentează toată lumea, dar la un moment dat o să se lovească toate afirmaţiile cap în cap şi-o să iasă adevărul la iveală, pentru că George nu este vinovat!" George Ardeleanu este acum cercetat doar pentru vătămare corporală din culpă, deoarece incidentul nu poate fi considerat accident rutier, avînd loc în afara unui drum public.

VICTIME. Mihaela Drăgoi, de 43 de ani, şi Vasile Anton, de 42 de ani, au suferit multiple traumatisme şi fracturi la nivelul mîinilor şi picioarelor şi au fost internaţi la spital pentru tratament de specialitate. Femeia a avut mai mult de suferit, pentru că a rămas mai mult timp sub roţile maşinii, iar şoferul a trebuit să mai treacă o dată peste ea ca să o elibereze. Este internată acum la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, iar medicii sînt optimişti în privinţa refacerii sale. Bărbatul se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

×
Subiecte în articol: observator