x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Craiova - Amendat pe motiv ca "are mecla de fraier"!

Craiova - Amendat pe motiv ca "are mecla de fraier"!

05 Mai 2005   •   00:00

Un fost politist craiovean, oprit in trafic de un agent de politie, a fost amendat de acesta pe motiv ca "are moaca de fraier si este un mare maimutoi".

  • de CRISTIAN VASILCOIU
  • OBSERVATOR
  • Totul a fost consemnat intr-un proces-verbal pe care "contravenientul" l-a semnat fara tagada, fara nici o obiectie, recunoscand si regretand faptele comise!

    Un subofiter al Biroului de Politie Rutiera Craiova, agentul Marius Vlasceanu a oprit in trafic un politist trecut in rezerva, Gheorghe Tosa, caruia i-a aplicat un avertisment pe motiv ca "are mecla de fraier si este un mare maimutoi!".

    Mentiunea a fost inscrisa negru pe alb la rubrica "a savarsit urmatoarele" din cadrul procesului-verbal seria AX, nr. 0092001 (vezi facsimil). Subofiterul craiovean nu s-a oprit insa aici, ci a si incadrat fapta de "a avea moaca de fraier si a fi un mare maimutoi": "faptele comise sunt prevazute de art. 174 si art. 180, pct. 1/226 din Reg. OG 90/02". In fine, subofiterul glumet a concluzionat ca fostul sau coleg "nu are nici o obiectie, recunoaste si regreta faptele comise". Subofiterul in rezerva Gheorghe Tosa nu a gustat gluma, astfel ca a depus o reclamatie la IJP Dolj.

    MUTAT DISCIPLINAR. Seful Politiei Romane, chestorul Dan Fatuloiu, a dispus ieri dupa-amiaza mutarea disciplinara a subofiterului Marius Vlasceanu la formatiunea de Ordine Publica a Sectiei 5 Politie Craiova, pentru "comportare necorespunzatoare care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei".

    ×
    Subiecte în articol: observator