x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Craiova - Inspectorii Politiei Sanitare, amenintati cu inecul

Craiova - Inspectorii Politiei Sanitare, amenintati cu inecul

07 Iul 2004   •   00:00

Un control realizat la Strandul Zeus din cartierul Craiovita noua se putea termina rau pentru inspectorii Inspectoratului Sanitar de Stat Dolj.

Ei au fost amenintati de patronul rrom Balbaloi ca vor fi inecati in strand. Balbaloi si-a motivat supararea prin faptul ca, desi aflat la varsta a doua, era "stresat" de teama examenului de Bacalaureat. Examen pe care, de altfel, l-a picat "cu brio".

Strandul Zeus nu este singurul loc de distractie verificat de inspectorii fostei Politii Sanitare, actualmente Inspectoratul Sanitar de Stat Dolj. "Am mers in control la Zeus ca de altfel la toate strandurile din Craiova. N-am gasit nicaieri asa ceva", a declarat Sorina Milea, inspector in cadrul ISS Dolj. "Popositi" la Strandul Zeus din cartierul Craiovita Noua, pentru a controla calitatea apei din bazine, inspectorii au fost amenintati de patronul rrom Nelson Balbaloi cu inecul, daca "indraznesc" sa intre pe proprietatea lui. Motivatia patronului Balbaloi a fost de-a dreptul "savanta": desi aflat la varsta a doua, rromul invata de zor pentru a promova… examenul de Bacalaureat si, "stresat" fiind, nu avea chef de controlul inspectorilor. "A zis sa-l lasam in pace ca, daca nu, ne arunca in balta pe toti. Spunea intr-una ca el invata pentru Bacalaureat si ca nu are timp de noi. O sa revenim cu Politia in control", declara dr. Sorina Milea, inspector in cadrul ISS Dolj. Reprezentant "de seama" al rromilor din Banie, Nelson Bambaloi se vrea un om scolit. Planurile sale au fost date peste cap de faptul ca a picat examenul de Bacalaureat. Balbaloi a candidat si pentru functia de consilier municipal, din partea PD. (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: observator