x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul de la Onești, transferat la Spitalul Județean Bacău, „Starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră”

Criminalul de la Onești, transferat la Spitalul Județean Bacău, „Starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră”

03 Mar 2021   •   18:57
Criminalul de la Onești, transferat la Spitalul Județean Bacău, „Starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră”
Sursa foto: Captura video

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan, a fost transferat miercuri la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace și abdomen, precum și analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat, declară directorul medical al SJU, Adina Lupu.

„În jurul orei 17.00 a fost transferat de la Spitalul Municipal Onești un bărbat de 65 de ani implicat în incidentul cu victime de la Onești. Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru efectuarea unui Computer Tomograf și internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în secția de Anstezie Terapie Intensivă prin intermediul secției de chirurgie”, precizează Adina Lupu, directorul medical al SJU Bacău.

Ea precizează că, la internare, pacientul este conștient, cooperant, respiră spontan și este echilibrat hemodinamic.

„S-a efectuat Computer Tomograf cap, torace, abdomen și se așteaptă rezultatul analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, conchide directorul medical al SJU Bacău.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc și altul la spitalul din Onești.

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns și el la spital. El avea multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

Soția lui Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ținut ostatici și apoi a omorât doi muncitori în Onești, a fost arestată pentru 30 de zile.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: gheorghe morosan