x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul din Onești amenința pe Facebook, încă din 2018, că se va răzbuna

Criminalul din Onești amenința pe Facebook, încă din 2018, că se va răzbuna

02 Mar 2021   •   17:42

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ținut ostatici și apoi a omorât doi muncitori, care renovau apartamentul din care fusese evacuat, a amenințat încă din 2018 că își va face dreptate „cu armă de foc”: „Să nu vă fie de glumă. Nu glumesc”, a amenințat el într-un video online.

Gheorghe Moroșan s-a înregistrat în 2018 în timp ce spunea cum a fost evacuat, fără ca familia sa să primească vreodată o sentință definitivă a instanței. Bărbatul spune că bunurile au dispărut, chiar și geamurile termopan au fost scoase, iar familiei sale nu i s-a permis să participe la inventariere, scrie Mediafax.

Mai mult, Moroșan spune că nu a fost chemat la nicio audiere, iar în momentul evacuării fiicei sale i s-a pus arma la cap, el fiind plecat în Italia în acel moment.

În mesajul video postat pe site-urile de socializare și preluat de Ziarul de Bacău pe Youtube, Gheorghe Moroșan amenință că se va răzbuna „cu arma de foc” și că nu glumește cu aceste chestiuni.

„Să îmi dați aceste răspunsuri pentru că familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate. Să nu vă fie de glumă că nu glumesc. Asta am vrut să vă spun. Iar dacă vreți, luați măsuri, dacă nu o să vă lămuresc că o să luați mai târziu”, spune Gheorghe Moroșan, în înregistrarea video din 28 octombrie 2018.

Amenințările bărbatului nu au fost, însă, luate în calcul de autorități și s-a ajuns la tragedia de luni seara.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce, timp de 6 ore, negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei decedând pe loc și altul la spitalul din Onești.

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

Soția agresorului a fost reținută, luni seara, acuzată că a fost complicele soțului său.

×
Subiecte în articol: onesti gheorghe morosan