x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MOTIVUL INCREDIBIL pentru care judecătorul Cristi Danileţ aşteaptă Apocalipsa din 21 decembrie

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care judecătorul Cristi Danileţ aşteaptă Apocalipsa din 21 decembrie

11 Dec 2012   •   00:53
MOTIVUL INCREDIBIL pentru care judecătorul Cristi Danileţ aşteaptă Apocalipsa din 21 decembrie
Sursa foto: Cristi Danilet

 În ultimele zile, o nouă modă îi bântuie pe judecători. După constituţionala Iulia Motoc, în urmă cu doar trei orei, a venit rândul judecătorului Cristi Danilet să facă un fabulos anunţ pe contul personal de Facebook. Cică, din vară şi până acum, a tot fost ameninţat că vine 9 decembrie şi că îl aşteaptă demiterea sau cătuşele. O alternativa care nu a fost luata in serios  de catre magistrat, care se gandeste insa la Apocalipsa din 21 decembrie. Din nefericire, judecatorul nu a publicat pe contul de Facebook si dovezile ca ar fi fost amenintat, situatie mai mult decat impardonabila pentru un magistrat care isi permite sa aduca grave acuzatii fara a avea nici macar o proba. Acesta este si motivul pentru care postarea lui Danilet pare a fi o diversiune.
Redăm în continuare postarea integrală: "Am tot primit amenintari din vara pana acum ca vine 9 dec si am sa vad eu: unii spuneau ca voi fi demis, altii ca ma asteapta catusele. E-hei, multi prosti sunt pe lume. In fine: azi e 10 dec. si nu mi s-a intamplat nimic. Mai astept sau o incurc pe 21 dec, odata cu toata lumea?!"

×
Subiecte în articol: Cristi Danilet