x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristi Munteanu şi Mărgăritescu, săltaţi de poliţie

Cristi Munteanu şi Mărgăritescu, săltaţi de poliţie

de Mihai Igirosanu    |    19 Apr 2011   •   16:59

Mijlocaşul lui Dinamo Andrei Mărgăritescu a trăit ieri o zi de coşmar. În timp ce se pregătea să plece cu echipa spre Bistriţa, pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României, fotbalistul a fost săltat de poliţie direct de pe aeroport.

 A fost aşteptat la terminalul plecări interne de trei persoane îmbrăcate în civil şi în jurul orei 17:15 a fost condus de acestea la sediul Poliţiei într-o maşină escortată de o dubă SPIR. După aproximativ patru ore de audieri, Mărgăritescu a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul furturilor de maşini de lux, sub acuzaţia de tăinuire, urmând ca judecătorii să stabilească dacă îşi va petrece următoarele 29 de zile în arest.

În dosar este implicat şi fostul portar, Cristi Munteanu, dar acesta va fi cercetat în stare de libertate, cu interdicţie de a părăsi Bu­cureştiul. Pe lângă cei doi, în anchetă mai sunt implicate încă alte şapte persoane. Şase dintre acestea vor fi cercetate sub mandat de reţinere, iar una în libertate. Subiectul principal este acela că maşina lui Mărgăritescu, un Audi A8, face obiectul unei ample anchete a Poliţiei Ca­pitalei.

Concret, organele de anchetă susţin că maşina lui Mărgăritescu a fost revândută de mai multe ori după ce a fost declarată furată. Procurorii susţin că jucătorul dinamovist ştia că maşina a fost furată, dar cu toate acestea a acceptat să o cumpere.

La puţine momente după reţinerea jucătorului, preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Nicolae Badea a reacţionat vehement: "În orice situaţie ar fi, el făcea parte dintr-un grup care nu se pregătea pentru un voiaj de plăcere, ci pentru un meci. L-au ridicat fără nici un fel de explicaţie. Cred că maniera prin care a fost reţinut reprezintă o gafă, un show mediatic. Este exagerat, cu un minim de prudenţă acest lucru se putea întâmpla, dar nu la aeroport, ci la Săftica. Trebuiau să se gândească şi la situaţia emoţională a colegilor lui Andrei. Dacă va putea ajunge la Bistriţa, mi-aş dori să o facă pentru el şi pentru prietenii lui. Emoţional, cred că toţi jucătorii sunt preocupaţi de lucrul acesta".

Evenimentele vin la numai 24 de ore după ce antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, anunţase că Măr­găritescu va fi printre titulari în me­ciul din această seară, contra Gloriei Bistriţa.

×
Subiecte în articol: dinamo audieri hoti cristi muntean