x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Tudor Popescu: "Chiliman a fost ales preşedinte de PNL Bucureşti, nu de cetăţenii Sectorului 1"

Cristian Tudor Popescu: "Chiliman a fost ales preşedinte de PNL Bucureşti, nu de cetăţenii Sectorului 1"

09 Apr 2012   •   18:15
Cristian Tudor Popescu: "Chiliman a fost ales preşedinte de PNL Bucureşti, nu de cetăţenii Sectorului 1"

Cristian Tudor Popescu a declarat luni, B1 TV, ca nu intelege legatura dintre sefia lui Andrei Chiliman la PNL Bucuresti si cetatenii sectorului 1.

"Domnul Chiliman a fost ales de partid, in functia de presedinte al PNL Bucuresti, nu de cetateni. O prima contradictie vine din declaratia lui Andrei Chiliman ca se va consulta si cu cetatenii sectorului 1 in legatura cu aceasta decizie de partid. Ce treaba au locuitorii din sectorul 1 cu presedintia a PNL Bucuresti a lui Andrei Chiliman?", a declarat CTP.

Jurnalistul a mai spus ca Andrei Chiliman este incapabil de a intelege faptul ca toata aceasta problema este una a partidului, ci nu a spatiului public: "Dansii nu sunt membri PNL, cetatenii sectorului 1. Domnul Chiliman nu intelege un lucru, este o chestiune interna a dansului, care si-o rezolva in partid fara a comunica patriei ca va discuta cu liderii marcanti ai PNL. Nu se comenteaza asa ceva in mod public si nici nu se fac cunoscute etapele trairilor interioare ale membrului in cauza, nu ne intereseaza pe noi ca cetateni."

×