x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Vasile, condamnat în "Trofeul Calităţii", s-a întors din SUA şi s-a predat poliţiştilor

Cristian Vasile, condamnat în "Trofeul Calităţii", s-a întors din SUA şi s-a predat poliţiştilor

22 Iun 2012   •   11:36
Cristian Vasile, condamnat în "Trofeul Calităţii", s-a întors din SUA şi s-a predat poliţiştilor

Cristian Vasile, condamnat in dosarul "Trofeul Calitatii", s-a intors, astazi, in tara, si s-a predat politistilor romani. Omul de afaceri s-a intors din SUA unde a fost intr-o delegatie de afaceri. El fusese dat joi in urmarire generala intrucat nu fusese gasit pentru a fi incarcerat. Vasile este condamnat la sase ani de inchisoare.

Vasile a fost intampinat de politisti chiar la scara avionului, pe Aeroportul Otopeni. El a fost condus la sediul Politiei Capitalei, iar dupa ce vor fi indeplinite toate formalitatile, acesta va incepe sa isi ispaseasca pedeapsa intr-un penitenciar.

Vasile Cristian, director general al SC Eurografica SRL, si alti doi condamnati din dosarul Trofeul Calitatii au fost dati in urmarire deoarece nu au fost gasiti la domiciliu pentru aplicarea mandatelor de executare a pedepsei. Printre cei trei se afla si Irina Jianu, fost inspector general de stat al Inspectoratului de Stat in Constructii, care a fost ridicata de politisti, joi, dintr-un imobil din judetul Bacau.

Tot in dosarul Trofeul Calitatii, fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare. Nastase, care a incercat sa se sinucida, miercuri seara, dupa ce politistii au venit sa-l duca la arest, se afla internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

×