x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristiana Anghel renunţă la greva foamei

Cristiana Anghel renunţă la greva foamei

30 Oct 2010   •   00:00
Cristiana Anghel renunţă la greva foamei

Învăţătoarea a decis să renunţe la greva foamei după 68 de zile de protest. Cristiana Anghel a anunţat că de luni va intra într-un regim normal de viaţă şi alimentaţie.



„Am decis să renunţ pentru că am primit vizita Preafericitului Ioan de Harghita şi Covasna, care a venit la mine în calitate de om căruia îi pasă de celălalt om. Mi-a spus că dacă trec un anumit prag, pot să mor. Ceea ce nu ar fi bine pentru sufletul meu. Mi-a spus că putem lucra şi altfel pentru a ne face auziţi de autorităţi“, a declarat învăţătoarea Cristiana Anghel pentru Antena 3.

„Eu am fost supărată când cineva a încercat să mă determine să renunţ la protest“, de aceea îi voi lăsa să decidă pe cei care sunt în greva foamei acum ce vor să facă în continuarea, a mai spus Anghel.

Învăţătoarea din Caracal a precizat că Preasfinţitul Ioan nu i-a cerut în mod expres să renunţe la greva foamei, însă din discuţia cu acesta a înţeles că trebuie să se gândească la starea ei de sănătate.

"Nu mi-a cerut explicit să renunţ la această formă de protest, dar din vorbele dumnealui am înţeles că ar trebui să mă gândesc la starea sănătăţii mele. Acum vreau să mă refac, am nevoie de o perioadă de refacere, dar nu voi ezita niciodată să o iau de la capăt sau să recurg la alte mijloace pentru a îndepta lucrurile", a spus Cristina Anghel.

Cristina Anghel a intrat în greva foamei în 26 august, nemulţumită de diminuările salariale din sistemul bugetar, ea informând Direcţia de Sănătate Publică Olt, Serviciul de Ambulanţă Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primăria şi unitatea de învăţământ unde predă de demersul său.

Învăţătoarea de la Şcoala nr. 2 din Caracal a fost transferată, în 27 septembrie, de la Spitalul Municipal din localitate la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice "Profesor Doctor N. Paulescu" din Capitală, întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.

×
Subiecte în articol: observator