x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Țopescu a murit. Boala de care suferea vedeta tv

Cristina Țopescu a murit. Boala de care suferea vedeta tv

13 Ian 2020   •   07:24
Cristina Țopescu a murit. Boala de care suferea vedeta tv

Cristina Țopescu a murit. Monica Pop a vorbit la un post de televiziune despre problemele de sănătate pe care fiica lui Cristian Ţopescu le avea. 

Nu se ştie însă ce i-a cauzat decesul, însă medicul Monica Pop a făcut dezvăluiri cu privire la o problemă de sănătate care nu îi dădea pace după moartea tatălui.

 

„Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva!

V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata.

Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”,  a spus Monica Pop la România TV.

 

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop, la un post de televiziune

×
Subiecte în articol: Cristina Țopescu a murit