x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Ţopescu a murit. Noi informații oferite de Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Cristina Ţopescu a murit. Noi informații oferite de Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

12 Ian 2020   •   23:09
Cristina Ţopescu a murit. Noi informații oferite de Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pentru AGERPRES, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu.

"A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alice Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", informează IPJ Ilfov. AGERPRES

×