x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Ţopescu, declaraţii ULUITOARE despre Ştefan Bănică Jr:"Ameninţa şi jignea! Ţinea un cuţit mare sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă!" (VIDEO)

Cristina Ţopescu, declaraţii ULUITOARE despre Ştefan Bănică Jr:"Ameninţa şi jignea! Ţinea un cuţit mare sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă!" (VIDEO)

11 Ian 2013   •   14:51
Cristina Ţopescu, declaraţii ULUITOARE despre Ştefan Bănică Jr:"Ameninţa şi jignea! Ţinea un cuţit mare sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă!"  (VIDEO)

În urmă cu mai mulţi ani, Cristina Ţopescu, una dintre fostele iubite ale lui Ştefan Bănică Jr.,  a povestit într-un interviu că Ştefan era un tip foarte posesiv, care "făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea".

"Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă!", declara Cristina Ţopescu în urmă cu mai mulţi ani, potrivit wowbiz.ro

×