x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Ţopescu la Antena 3: "Şerban a greşit şi ştie asta. A fost o greşeală care îi va fi fatală!"

Cristina Ţopescu la Antena 3: "Şerban a greşit şi ştie asta. A fost o greşeală care îi va fi fatală!"

17 Oct 2011   •   19:31
Cristina Ţopescu la Antena 3: "Şerban a greşit şi ştie asta. A fost o greşeală care îi va fi fatală!"

Invitata in emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea la Antena 3, luni seara, colega lui Serban Huidu la Prima TV, Cristina Topescu a dezvaluit continutul mesajelor care i-au fost trimise de realizatorul TV.

“Cand ai un coleg bun, de 12 ani, trebuie sa fii alaturi de el si la bine si la rau. Sunt aici ca om, nu ca ziarist, nici macar in calitate de coleg', si-a motivat Cristina Topescu prezenta in studioul Antenei 3.

“Duminica, am indraznit la un moment dat sa ii trimit un mesaj. I-am spus ca sunt alaturi de el si i-am spus sa se roage pentru sufletele celor care au murit', a dezvaluit prezentatoarea jurnalului de stiri de la Prima TV.

“Stii ca nu am vrut', a fost mesajul lui Huidu, trimis dupa cateva minute.

“Luni am simtit nevoia sa ii mai trimit un mesaj prin care i-am spus ca voi veni in emisiunea de la Antena 3. Serban mi-a raspuns imediat: , dupa care a urmat mesajul pe care il stiti dupa ce l-am prezentat la stiri', a mai spus Cristina Topescu.

“Serban a gresit. Greseala lui a fost fatala unor oameni si ii va fi fatala si lui. Nu stiu cum va trai cu asa ceva pe constiinta si de aceea trebuie sa ii fim alaturi', a incheiat aceasta

×