x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Ţopescu, mărturisire SURPRINZĂTOARE despre relaţia sa amoroasă cu Ştefan Bănică Jr.

Cristina Ţopescu, mărturisire SURPRINZĂTOARE despre relaţia sa amoroasă cu Ştefan Bănică Jr.

20 Mai 2013   •   14:01
Cristina Ţopescu, mărturisire SURPRINZĂTOARE despre relaţia sa amoroasă cu Ştefan Bănică Jr.

Cristina Ţopescu a declarat, în cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D, că întotdeauna a avut o relatie bună cu Ştefan Bănică Jr.

"Ţin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înţeles. Eram foarte tineri atunci", a declarat Cristina, conform ele.ro.

"M-am simţit foarte iubita de el. Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. Am avut o poveste pasionala. Va ramane un om special", a mai spus vedeta TV.

La un moment dat, Cristina Ţopescu a făcut o declaraţie şocantă despre modul în care Ştefan Bănică obişnuia să se poarte cu femeile din viata lui.

"Stefan e impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea. A ramas de pomina un episod in care a venit sa ma ia de la televiziune si, ca sa ma convinga sa ma intorc acasa - pentru ca iar plecasem - tinea un cutit mare de bucatarie sub haina si-mi spunea ca ma omoara daca in clipa aia nu merg cu el acasa", a spus Cristina Topescu la acel timp.

La sfârşitul lunii aprilie, Cristina Ţopescu şi-a anunţat plecarea de la Prima TV, după ce s-a înscris în PSD.

“Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă optiunea Cristinei Ţopescu şi îi multumeşte pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare", se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

“Mulţumesc din suflet echipei de la Prima TV cu care am făcut multe lucruri, inclusiv campanii sociale în care am crezut şi eu, şi departamentul de ştiri de la Prima TV. Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist”, a declarat la rându-i, fosta prezentatoare a Ştirilor de la Prima TV.

×