x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cronica cârcotaşilor, reluată la radio de luni, dar fără Huidu

Cronica cârcotaşilor, reluată la radio de luni, dar fără Huidu

23 Ian 2011   •   17:12

Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe postul Kiss FM va fi reluată de luni, însă fără Şerban Huidu, "gazdele" urmând a fi Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, informează Mediafax citând-o pe Corina Vâlcu, PR al radioului. Potrivit acesteia, Huidu îşi continuă programul de recuperare şi nu se ştie data exactă la care va reveni în emisiune. "Şerban va fi doar ascultător. Nu se ştie exact când va reveni", a declarat Vâlcu. Ea a adăugat că este posibil ca luni cei doi prezentatori ai emisiunii să intre în legătură directă prin telefon cu Huidu.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul tv Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck (Austria), după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă.

În prezent, realizatorul tv Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruk, însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară.

×
Subiecte în articol: mass-media