x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CSAT a decis luni ca "ordinea publică" şi "rutiera" să treacă în sarcina Poliţiei locale

CSAT a decis luni ca "ordinea publică" şi "rutiera" să treacă în sarcina Poliţiei locale

26 Sep 2011   •   16:32

CSAT a aprobat luni conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica, Guvernul urmand sa adopte legislatia necesara pentru transferul de responsabilitati in domeniile ordinii publice si circulatiei rutiere de la Politia Nationala catre Politia Locala.

“CSAT a aprobat conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin transferul de personal si responsabilitati in coordonarea administratiei locale. In acest context, Guvernul Romaniei va adopta legislatia necesara pentru transferul de responsabilitati in domeniile ordinii publice si circulatiei rutiere de la Politia Nationala catre Politia Locala pentru a creste astfel eficienta actiunilor de pe teren', se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Mediafax.

De asemenea, in cadrul sedintei de luni, CSAT a aprobat semnarea acordului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru amendarea acordului intre Guvernul Romaniei si Guvernul S.U.A referitor la masurile de protectie a informatiilor militare secrete de stat incheiat la Washington la 21.06.1995.

×