x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 5 milioane lei pentru infrastructura socio-medicală și promovarea spiritului antreprenorial

Peste 5 milioane lei pentru infrastructura socio-medicală și promovarea spiritului antreprenorial

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   22:20
Peste 5 milioane lei pentru infrastructura socio-medicală și promovarea spiritului antreprenorial

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat, joi, trei noi contracte de finanțare, în valoare de peste cinci milioane de lei. Unul dintre contracte vivează crearea și dotarea unui centru comunitar integrat în municipiul Codlea, jud. Brașov.

„Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 3 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 5.025.600,63 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației”, potrivit unui comunicat de presă.

Dintre acestea, un proiect, în valoare de 3.259.529 lei, are ca obiectiv crearea și dotarea unui centru comunitar integrat, inclusiv dezvoltarea și dotarea infrastructurii de sănătate a acestuia, în municipiul Codlea.

Alte două proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor firme, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cseke Attila centru comunitar